Domafon

Principiile odihnei optime

Domafon Principiile odihnei optime

Știi care sunt principalele reguli ale unui somn relaxant și odihnitor? Dacă nu te-ai gândit încă la acest lucru, îți facem noi o mică sumarizare a principalilor factori ce contribuie la odihna optimă.

Pentru început ia în considerare faptul că un program de somn constant și stabil e o regulă de aur. Încearcă să îți organizezi activitatea zilnică de așa manieră încât seara să mergi la culcare la aceeași oră pentru a reuși să te odihnești constant același număr de ore. Recomandabil ar fi 8 ore de somn în fiecare noapte. Mici trucuri ce îți vor îmbunătăți somnul: o baie caldă înainte de culcare și câteva minute bune de relaxare (masaj, o jumătate de oră de lectură, un ceai cald).

Următorul principiu cu care ar trebui să ne familiarizăm este cel al ambientului din dormitorului nostru: lumină adecvată, liniște și o temperatură potrivită (camerele aerisite și cu o temperatură între 20 și 22 grade Celsius sunt spațiile optime pentru un somn bun). Cu cât ne organizăm un cadru mai plăcut, intim și armonios, cu atât starea de bine se va resimți mai ușor.
Cel mai important principiu al unei odihne optime în reprezintă salteaua și accesoriile de dormit. DOMAFON, specialistul nostru în acest segment, ne subliniază faptul că un somn odihnitor și relaxant poate fi asigurat exclusiv prin produse destinate somnului realizate cu cele mai recente tehnologii și din materiale special concepute pentru odihna corpului nostru.
Cum știm cât de bună e salteaua noastră sau cum să alegem una bună? Simplu. O saltea bună trebuie să susțină corect corpul în timpul somnului și să-i asigure maximum de confort. Pentru că odihna trebuie tratată ca o necesitate, o nevoie vitală a organismului nostru. Saltelele și pernele propuse de DOMAFON asigură un confort excelent și sprijin pentru întregul corp, cu o senzație de fermitate sporită ce permit o circulație sanguină superioară.

Luna iunie, o lună dedicată odihnei la DOMAFON, vine în întâmpinarea nevoilor noastre cu o serie de promoții și reduceri la saltelele din spumă și la pernele memory (clasice sau cervicale). Putem găsi saltele din spumă poliuretanică / ortopedică cu înveliș din spumă cu memorie de diferite dimensiuni sau saltele cu diferite sisteme de arcuri (de la cele clasice până la inovativele sisteme de arcuri împachetate individual) îmbrăcate într-un strat de spumă cu memorie. Structura unei saltele, de la nucleu și până la înveliș depinde în totalitate de calitatea materialelor folosite în realizarea ei. Fiecare componentă a unei saltele trebuie să fie de calitate pentru ca produsul final să fie pe măsura așteptărilor: confortabil, plăcut la atingere, durabil. DOMAFON ne provoacă să îi încercăm saltelele! E singurul mod prin care ne putem convinge de realul efect al calității produselor asupra organismului nostru!
În gama proprie de saltele DOMAFON din spumă cu memorie se numără și cele patru modele M3, M5, M7 și M9. Beneficiul major al utilizării acestor saltele îl constituie eliberarea presiunii din corp în timpul somnului. Simplu și eficient, fără dureri de spate sau în zona cervicală și fără tulburări de somn! Diferența principală între aceste modele constă în înălțimea lor, implicit în dimensiunea stratului din spumă cu memorie (parte a întregii saltele).

În linii mari, acestea sunt principiile odihnei optime! Pentru și mai multe informații despre cum ne putem asigura confortul în timpul somnului, DOMAFON ne poftește să îi trecem pragul în Timișoara, pe str. Martir Cernăianu nr. 9 sau online, pe www.domafon.ro.