Domafon

Inedit, inovativ, premium: segmentul Permaflex hotelier!

Domafon Inedit, inovativ, premium: segmentul Permaflex hotelier!

Care e garanția unui business de succes? Întotdeauna un client mulțumit. Clientul mulțimit e cea mai bună recomandare, e satisfacția reușitei, e cheia succesului. V-ați întrebat vreodată ce impact ar putea avea un somn liniștit și odihnitor asupra turistului ce vă calcă pragul hotelului? V-ați gândit cât de mult înseamnă relaxarea în timpul nopții a clientului dumneavoastră?
Cu siguranță întrebările v-au trecut prin minte. Dar de câte ori ați încercat să măsurați cu adevărat posibilele răspunsuri în această privință? Câți dintre oaspeții dumneavoastră v-au făcut o remarcă pozitivă privind calitatea somnului în hotelul / pensiunea dumneavoastră?

Dacă fiecare din clienții dumneavoastră ar face comentarii pozitive la adresa saltelei pe care s-a odihnit, a patului, a dormitorului în general, cuantificarea gradului de mulțumire și, implicit, recomandarea ulterioară ar fi procese foarte facile. Totuși, v-ați întrebat de ce nu se întâmplă acest lucru frecvent?
Motivele pot fi multe: de la timpul redus pe care clienții îl acordă unui feedback legat de serviciile și produsele unui hotel, până la lipsa de interes sau chiar nemulțumirea.
Dar…. dacă ați putea schimba acest lucru, ați face-o? Dacă da, atunci vă spunem noi cum ați putea face acest lucru. Folosind inovativitatea, tehnologiile de ultimă generație și designul spectaculos al saltelelor Permaflex create special pentru segmentul hotelier. DOMAFON vă propune o gamă de saltele inedite, un concept revoluționar în ceea ce privește odihna și calitatea somnului!

Permaflex e un brand italian devenit în timp un pionier în lumea saltelelor. Un sinonim al confortului, al calității, al tradiției și al experienței. Calitatea e baza fiecărui produs conceput de Permaflex, scopul final fiind acela de a oferi echilibrul perfect între un produs performant și estetica lui. La baza acestui concept italian stă un centru de cercetare și dezvoltare a tehnologiilor folosite în conceperea materialelor. Menirea lui e să ofere variante și soluții pentru nevoile fiecărui client în parte, să garanteze confortul produselor. Standardul înalt la care sunt concepute aceste saltele reușește să vă ofere posibilitatea de a alege structura acesteia, tipul de materiale și țesături din care să fie confecționată și, mai mult, designul final. Totul pentru ca personalitatea și tiparul locației dumneavoastră să fie completat armonios și din punct de vedere al confortului oaspeților dumneavoastră.
Cu siguranță veți primi un feedback pozitiv, iar aprecierea locației va fi o simplă consecință a unui somn odihnitor. DOMAFON vă introduce cu ajutorul brandului italian Permaflex într-un adevărat univers al confortului! Alegeți să faceți parte din acest univers și sporiți gradul de mulțumire al fiecărui client ce-și pune încrederea în serviciile dumneavoastră!