Povestea noastră începe în anul 2000… Prindem curaj și intrăm pe piaţa materialelor de tapiţerie. Cu multă determinare, înţelegem foarte repede că profesionalismul, seriozitatea și serviciile de calitate sunt elementele cheie pentru o afacere de succes și decidem că putem face faţă provocărilor ce ne așteaptă. Și iată că, după mai bine de 15 ani, dovedim că ne plac astfel de provocări. Devenim specialiști recunoscuţi în partea de Vest a ţării în segmentul materialelor de tapiţerie și începem să colaborăm cu firme renumite din Europa. Targetul nostru: clienţi mulţumiţi de diversitatea și calitatea materialelor noastre și încântaţi de abordarea noastră, de felul nostru de a lucra, de stilul nostru. Trecerea timpului e dovada incontestabilă că ne-am îndeplinit obiectivul.

Începem să visăm la mai mult de atât și îmbrăţișăm cu mult entuziasm conceptul de “confort”. Implementarea conceptului: saltele de cea mai bună calitate, concepute cu scopul de a dovedi că odihna e o nevoie vitală și că un somn odihnitor e sănătate curată. Completate bineînţeles de o gamă largă de somiere și rame pentru pat. În timp ajungem la performanţa de a promova trei categorii diferite de saltele: Tempur, Permaflex și gama proprie DOMAFON.

Mai mult de atât, conștientizăm că materialele de tapiţerie și saltelele ar putea face casă bună împreună câtă vreme le oferim această șansă și le conturăm chiar noi mediul necesar. Prin urmare, începem să promovăm piese de mobilier, axându-ne cu precădere pe partea de dormitoare și livinguri. Paturile și canapelele promovate de DOMAFON sunt combinaţia perfectă de stil, design, calitate, inovaţie. Și ca paleta să fie completă suntem atenţi la detalii și propunem clienţilor noștri o gamă bogată de accesorii: pentru dormit sau decorative. La toate acestea se adaugă întotdeauna servicii de consultanţă și consiliere în materie de amenajări și decorări, totul pentru ca rezultatul final să fie exact pe gustul clienţilor noștri.

De la bun început am pornit de la premiza că trebuie să evoluăm, să avem un trend ascendent, să fim în pas cu lumea în care trăim, plină de tehnologie și inovaţie. Am ales să urmăm acest drum fără a face rabat însă de la doi factori esenţiali: calitatea și stilul produselor noastre. Stilul ne caracterizează, ne definește și ne recomandă. Ce înseamnă stilul și ce rol joacă acesta în viaţa noastră? Poate nu ne-am întrebat de prea multe ori acest lucru. Stilul definește în linii mari un mod de a fi, de a acţiona, de a te comporta. Stilul depinde direct de felul în care fiecare din noi vede și înţelege lumea, lucrurile din jur. Stilul e un atu, e o particularitate dezvoltată în timp, adoptată, modelată.

În materie de amenajări și decorare, stilul își pune amprenta pe orice detaliu. Sloganul nostru, “mai mult stil în viaţa ta!” nu e decât o confirmare a faptului că suntem alături de tine în alegerea, definirea și consolidarea unui stil propriu căminului tău.

Pe de altă parte, stilul de care vorbim noi e direct proporţional cu armonia dintre calitate și design. În toate și în fiecare din produsele noastre, stilul e prezent. E ușor de remarcat prin calitate, culori, texturi, unicitate.

Cu DOMAFON aduci întotdeauna mai mult stil în viaţa ta!