Permaflex Italia

Permaflex comunică şi promovează excelenţa saltelelor italiene încă din 1953. Marca Permaflex, reprezentată de faimosul omuleţ care poartă o pijama dungată, numit Brando, a devenit un simbol necontestat al culturii unui somn bun şi a fost întotdeauna sinonimă cu meșteșugul rafinat Made in Italy. Elementele care diferenţiază brandul de competitori şi îl fac special sunt: alegerea meticuloasă a materialelor, respectarea tradiției, îngrijirea detaliilor estetice, dar și inovația tehnologică continuă. Şi acestea au permis deţinerea statutului de marcă de top al Permaflex. Dat fiind faptul că nevoiele somnului relaxant şi sănătos se schimbă în mod constant, pentru Permaflex acesta este o preocupare constantă, perfecţionând în mod constant produsele sale, prin cele mai avansate tehnologii.

Prin punerea propriei experiențe în serviciul clientului pentru a întări valorile tradiției, fiabilității, eleganței, inovării și pentru a construi în cel mai competent mod noile linii pe care se bazează un somn bun, compania italiană reuşeşte să îşi menţină rolul pe piaţa internaţională a saltelelor.

Permaflex Italia

Gama Tailor Made

Gama Permaflex Tailor Made s-a născut din dorința de a oferi clienților produse personalizate, concepute pentru a îmbunătăți calitatea somnului cu tehnologii inovatoare, fără a renunța la preocuparea pentru detaliile care ţin de partea estetică. Fiecare saltea combină armonios materiale valoroase, design elegant și tehnologii de vârf. La fel ca un croitor expert, Permaflex realizează cu mare grijă, până la cele mai mici detalii, saltelele care însoțesc nopțile și visele celor care aleg saltelele. Calitatea indiscutabilă a produselor fabricate, face ca această gama, Tailor Made, să fie una specială în categoria sa.

Permaflex Italia

Gama Individual Springs

Permaflex utilizează arcurile individuale create de Centrul său de Cercetare și Dezvoltare şi sunt garantate în timp, datorită calității firelor de oțel din care sunt compuse. Fiecare arc, unul câte unul, plasat într-o pungă de țesături, se comprimă numai atunci când corpul exercită o presiune asupra sa, conformându-se astfel curburii naturale a coloanei vertebrale și oferind o senzație plăcută de confort. În plus, arcurile individuale, cu zone diferențiate, permit variația gradului de rigiditate a suportului, oferind un spaţiu mai moale în zona umerilor și a picioarelor și un suport mai rigid pentru zona lombară.

Permaflex Italia

Gama Springs

Permaflex utilizează, pentru produsele sale, arcuri de tip Bonnel. Acestea sunt realizate din oțel carbonificat şi sunt cele mai durabile și cele mai rezistente arcuri disponibile pe piață. Aranjate în rânduri și legate unul de celălalt printr-un fir de oțel spiralat, acestea creează o structură unică pe care se poate dormi, care este în același timp robustă și elastică. Acestea sunt o garanție a stabilității și rezistenței saltelei în timp.

Permaflex Italia

Gama Memory Foam

Deţinând un Centru de Cercetare și Dezvoltare, Permaflex realizează produse care sunt echipate cu sisteme tehnologice inovatoare pentru a garanta clienților săi un somn regenerant și sănătos. Sistemele revoluţionare Memory Foam au fost proiectate pentru a îmbunătăţi punctele forte şi potenţialul Memoriei şi pentru a asigura un somn şi mai regenerant şi mai confortabil. Toate tipurile de Memorie garantează confortul perfect curbelor naturale ale corpului și asigură confortul maxim, respirația și termoreglarea în timpul somnului.

Permaflex Italia

Gama Latex

Permaflex a proiectat şi o gamă excelentă de saltele din Latex natural pentru a oferi clienților caracteristicile elastice și moi ale acestei rășini extrase din cortexul Hevea Brasiliensis, guma tipică a pădurilor tropicale. Caracterul extraordinar al Latexului natural constă în elasticitatea sa și în capacitatea de a-și recupera forma originală după ce a fost întins sau pus sub orice presiune. Structura sa, „cu celule deschise”, permite o respirabilitate maximă, permițând astfel menținerea constantă a temperaturii corpului în timpul somnului. În plus, acesta este non-alergen, antibacterian și permite un somn la standarde înalte.

Permaflex Italia