Domafon

Dormitoare tapițate

Domafon Dormitoare tapițate

Cele mai recente tendințe de amenajare a dormitoarelor reflectă un nou trend: piese de mobilier tapițate. Ideea decorativă pleacă de fapt de la o banală, dar vitală, nevoie a organismului nostru: odihna. Paturile și dulapurile tapițate transmit ideea unui spațiu primitor, confortabil, plăcut.
Aspectul pieselor de mobilier dintr-un dormitor e relevant când vine vorba de transmiterea ideii de confort și relaxare. Cu cât optăm pentru piese de mobiler cu forme rotunjite, tapițate, confecționate din materiale plăcute la atingere, cu atât efectul va fi unul pe măsura așteptărilor. La DOMAFON există o întreagă gamă de dormitoare tapițate care vă vor stârni interesul și curiozitatea din prima clipă. Vi se prezintă o paletă largă de culori și materiale pentru realizarea pieselor de mobilier și o varietate de modele, concepute pentru stiluri diferite de amenajare.
Dacă vă doriți un dormitor rafinat, cu linii moderne, dar simple deopotrivă dormitoarele Helena, Stockholm, Bianca și Faery pot fi oricând o variantă! Concepute cu rigurozitate, aceste dormitoare reușesc să combine armonios stilul modern cu liniile clasice și transmit senzația de confort suprem prin dimensiunea paturilor. Fie că alegeți să aveți un dormitor luminos, fie că preferați varianta unei încăperi viu colorată și stilizată, aceste modele vă pot oferi răsfățul propriu de care aveți nevoie după o zi încărcată!
Pe de altă parte, stilul clasic se regăsește cel mai bine în modelele Contesa, Belissima, Secona sau Bohemia. Conturate pentru a armoniza perfect cu interioare rafinate și elegante, aceste dormitoare sunt dincolo de a fi piese de mobilier încântătoare, adevărate obiecte funcționale și practice. Și mai ales, confortabile!
Modelele de dormitoare futuriste își fac loc tot mai frecvent în casele tinerilor. Tocmai de accea DOMAFON vă lansează dificila provocare de a alege unul din conceptele avangardiste de design pentru dormitor: Pheromone, Wave, Toro, Plastic sau Avanturine. Vă spunem de acum că alegerea nu va fi una ușoară! Cu atât mai mult cu cât diversitatea nuanțelor și texturilor ce vă sunt puse la dispoziție vă va solicita ingeniozitatea!
Accesați www.domafon.ro pentru a putea vedea și analiza întreaga gamă de dormitoare și pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile DOMAFON. Mai mult tot pe site puteți să vă alegeți și modelul preferat de saltea și restul accesoriilor pentru dormit. În fond, un dormitor reușit și “echipat” corespunzător e garanția confortului pe care vi-l doriți!