Domafon

PERMAFLEX, ABSOLUT GENIAL!

Domafon PERMAFLEX, ABSOLUT GENIAL!

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că organismul uman are nevoie de un somn odihnitor pentru a se reface în timpul nopții. Varietatea de produse existentă deja pe piață pentru acest segment, în speță saltele și perne, ne face uneori să pierdem din vedere exact esențialul: calitatea produselor. Tocmai de aceea, recomandarea noastră pentru alegerea unei saltele optime este simplă: fiecare avantaj al produsului trebuie să aducă cel puțin un beneficiu cumpărătorului și fiecare caracteristică a acestuia trebuie argumentată și analizată cât mai obiectiv.
Din gama de saltele pe care DOMAFON le recomandă cu încredere clienților săi, am ales să vorbim de conceptul Permaflex. De ce Permaflex? Pentru că la baza acestui concept italian stă un centru de cercetare și dezvoltare a tehnologiilor folosite în conceperea materialelor. Pentru că întotdeauna cea mai bună recomandare e un client mulțumit. Pentru că odihna nu e un simplu moft, e o necesitate. Uneori, vitală.
Permaflex ne permite să alegem pentru salteaua proprie tipul de spumă memory cel mai potrivit nevoilor organismului nostru: Memory Foam, Memory Water Air, Memory Fresh sau Clima, Piuma sau Vegetal. Să le luăm pe rând! În ciuda presiunilor exercitate de organism în timpul somnului, Memory Foam se modelează perfect pe curbele corpului garantând confort, odihnă de calitate și o descărcare perfectă a coloanei vertebrale. Cu alte cuvinte, discurile intervertebrale își pot restabili poziția și se pot alimenta cu lichid, ceea ce determină un somn liniștitor și regenerant.
Memory Water Air e un material revoluționar, de înaltă performanță, unic datorită gradului ridicat de permeabilitate a inovatoarei spume cu „celule deschise”. Rezultat al centrului de cerecetare și dezvoltare Permaflex, acest material de ultimă generație conferă cel mai înalt grad de permeabilitate din gama produselor cu memory existente pe piață.
Memory Fresh e alegerea ideală pe timpul verii! O saltea cu microparticule de gel introduse în materialul memory care absorb rapid căldura în exces și asigură o maximă ventilare. În acest caz, principalele beneficii pentru un somn odihnitor sunt senzația plăcută de prospețime (de 12 ori mai mare decât cea a unei spume memory obișnuite), un grad înalt de permeabilitate și un nivel ridicat de stimulare a microcirculației.
e un material inovativ, extrem de confortabil, cu o proprietate excepțională de termoreglare a căldurii corpului. Și credeți-mă, nu orice saltea poate face acest lucru! Datorită unei tehnologii dezvoltate de NASA, materialul, la anumite temperaturi, își schimbă starea de agregare: trece de la lichid la solid și vice-versa. Adică materialul acumulează căldura corpului în axces și se transformă în lichid. Odată ce temperatura scade, materialul redevine solid prin eliberarea căldurii acumulate, în scopul de a menține o temperatură constantă la nivelul corpului. Revoluționar de-a dreptul!
Memory Piuma e materialul ideal pentru persoanele ce iubesc senzația de moale. E un material capabil să se modeleze perfect frmei corpului și apoi să revină progresiv la forma inițială, oferind un confort extraordinar în timpul somnului.
Memory Vegetal e un produs ecologic, creat cu scopul de a conferi un confort maxim și de a arăta că inclusiv în acest domeniu de producție se poate reduce impactul asupra mediului. Memory Vegetal îmbunătățește proprietățile standard ale spumei memory și e un material proaspăt, mai natural și mai transpirant.
Și pentru că pachetul să fie complet, bineînțeles că nu doar spuma memory revoluționară e întreaga „magie” a saltelelor Permaflex. Secretul continuă cu înalta calitate a fibrelor folosite pentru realizarea saltelelor și a părții de matlasare a acestora. Permaflex a introdus în gama de produse utilizarea unor rășini speciale în amestec cu uleiuri esențiale. Acestea au ca rol stimularea celulelor nervoase cu scopul de a îmbunătăți starea de spirit, de a oferi armonie, o senzație de relaxare senzorială deplină, de a contrasta stresul. Touch Foamul cu uleiuri esențiale folosit în conceperea saltelelor Permaflex este antiseptic, antibacterian, cu proprietăți aromaterapeutice.
Mail mult, Permaflex a ales să folosească pentru realizarea produselor sale o fibră multifuncțională cu particule microscopice în bioceramică și nanoparticule de argint, care favorizează circulația sângelui și întăresc sistemul imunitar. Iar în ceea ce privește matlasarea saltelelor, se folosesc fibre naturale de înaltă calitate: lână sau lână cashmere, bumbac sau in. Indiferent de caracteristicile saltelei alese, rețineți esențialul: achiziția unui asemenea produs trebuie făcută cu atenție și în urma unei analize amănunțite a nevoilor fiecărui organism în parte. Cu cât suntem mai atenți la ceea ce are nevoie corpul nostru, cu atât mai bine vom ajunge să resimțim alegerile făcute.