Domafon

Confort, calitate, inovație: TEMPUR!

Domafon Confort, calitate, inovație: TEMPUR!

Cât de important e somnul pentru fiecare din noi? Fiziologic vorbind, un somn adânc și odihnitor înseamnă mai multă energie, un sistem imunitar mai puternic, o stare generală mai bună și chiar o viață mai lungă. Repet, un somn odihnitor. Conform studiilor din domeniu, un sfert din populație nu beneficiază de un somn confortabil, sănătos, odihnitor. Cauzele sunt multiple: de la evenimentele stresante din viața de zi cu zi, la anxietate și depresie și au ca urmări momentele de adormire cu dificultate, trezirea devreme sau bruscă, stările de încordare, de tensiune în întreg corpul. Atunci, ce ne rămâne de făcut? Răspunsul cel mai la îndemână e să avem grijă de sănătatea noastră, să prețuim importanța somnului în viață. Pentru asta, alegerea unei saltele optime și a accesoriilor pentru un somn confortabil și odihnitor e primul pas. De cele mai multe ori, pozițiile incorecte adoptate în timpul somnului și datorate în cea mai mare parte saltelei pe care dormim pot fi principala cauză pentru dureroasele afecțiuni ale coloanei vertebrale cum ar fi scolioza, cifoza, artroza, crampele musculare.

Funcționalitate, confort și estetica produselor – acestea sunt atuurile ce recomandă DOMAFON ca un partener ideal când vine vorba de amenajarea și decorarea spațiilor. La DOMAFON ni se deschide poarta către o lume a produselor de calitate, menite să completeze orice spațiu, să-l rafineze, să-i dovedească funcționalitatea.. Colecția de saltele și accesorii TEMPUR nu face excepție. Aceasta oferă beneficiile de bază ale TEMPUR – confort excelent și sprijin pentru întregul corp, cu o senzație de fermitate sporită. Proprietățile unice ale saltelelor de eliberare a presiunii asigură mai multă susținere confortabilă pentru întregul corp, permițând o circulație sanguină superioară. Acest lucru înseamnă automat mai puține întoarceri și răsuciri în timpul somnului. Materialul Tempur se mulează pe forma și poziția exactă a corpului pentru a oferi gâtului, spatelui, umerilor și picioarelor susținerea de care au nevoie, lăsând coloana vertebrală să se odihnească în cea mai bună poziție naturală.

Saltelele TEMPUR sunt ușor de întreținut, nu trebuie întoarse sau răsucite și pot fi folosite pe o bază de pat reglabilă. Husa este detașabilă, din velur, și este confecționată din 75% bumbac și 25% polyester, este tratată antimicrobian (pentru a împiedica dezvoltarea microorganismelor și pentru o prospețime sporită), hipoalergenică și lavabilă la 60°C.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fiecăruia dintre noi de a avea un somn cât mai odihnitor, DOMAFON ne recomandă cu încredere produsele TEMPUR, de la saltele până la accesorii. Saltelele și pernele Tempur, caracterizate prin inovație și confort, preiau forma corpului, oferind o senzație similară celei de imponderabilitate. Gama de saltele e una foarte variată, adaptabilă diferitelor nevoi pe care fiecare din noi le putem avea. Ca indivizi nu suntem la fel, prin urmare avem nevoi diferite. Din gama de saltele TEMPUR avem de unde alege: Original 15 (două straturi de 7 cm Material Tempur pentru susținerea terapeutică a corpului, respectiv 8 cm din spumă poliuretanică pentru un confort optim), Original 21 (trei straturi de material Tempur, însumând 21 cm, ce eliberează presiunea și asigură susținere cu reacție îmbunătățită: un strat de 2 cm pentru confort, un strat de 8 cm pentru suport și stratul baza de susținere din spumă poliuretanică cu rezistență mare, de 11 cm), Sensation 19 (o saltea inovatoare de 19 cm care combină senzația și mobilitatea unei saltele tradiționale cu arcuri cu suportul unic, durabil, oferit de materialul TEMPUR). Mai mult, confortul este sporit de pernele TEMPUR, confecționate din materialul unic și original TEMPUR, menit să asigure confortul și susținerea excelentă pentru cap și gât în orice poziție de somn. Sunt special concepute pentru a reduce presiunea exercitată în zona cervicală, ce poate restricționa circulația sanguină, cauza durerii sau tulburărilor somnului. Portofoliul produselor TEMPUR include și accesorii pentru călătorie, pentru mașină sau chiar pentru bicicletă.

Mai multe detalii, caracteristici ale produselor și recomandări puteți obține în cadrul showroomului DOMAFON (în Timișoara, str. Martir Cernăianu nr. 6) sau online, pe www.domafon.ro.

Oferă-ți plăcerea unui somn confortabil și sănătos! Alege TEMPUR!