Domafon

Inspirație de toamnă

Domafon Inspirație de toamnă

Zilele mohorâte, ploioase și reci de toamnă pot fi o adevărată sursă de inspirație pentru noi. Nu-ți prea vine a crede, nu-i așa?
Hai să vedem cum ar putea fi posibil așa ceva. De exemplu, vremea rea și posomorâtă ne face să tânjim după orice mic lucrușor ce ne-ar putea spori confortul și starea de bine. Cum ar, de pildă, un ceai cald, o canapea confortabilă așezată lângă o fereastră, o pătură plăcută la atingere, o pernă mare în care pur și simplu să te cufunzi pentru o pauză de jumătate de oră… stăm și pur și simplu ne imaginăm ce bine ar fi să putem evada din peisajul mohorât în micul nostru paradis călduros și primitor. Te-ai mai putea gândi la un dormitor perfect amenajat și decorat după chipul și asemănarea celor decupate din reviste. Cu paturi mari, saltele incredibil de confortabile, lenjerii de pat care parcă te invită să te așezi. Și cum tot ne lăsăm luați de valul imaginației, ce-ar fi să încercăm să ne și transpunem ideile în realitate. Cu DOMAFON, putem transforma fiecare colțișor al casei într-un spațiu confortabil, relaxant, frumos. În materie de confort sunt experți. Și în ceea ce privește gama diversificată de produse (piese de mobilier, saltele și accesorii pentru dormit, etc), cât și în materie de consiliere.
Dacă ar fi să vorbim de inspirație de toamnă la propriu, ar fi imposibil să nu ne imaginăm că putem aduce mici (sau mari!) îmbunătățiri căminului nostru. Adică ne lăsăm captivați de frenezia culorilor calde ale sezonului și începem armonizarea spațiului. Ne axăm pe tonuri de portocaliu, galben, maro, cafeniu, burgund, etc și ne dezlănțuim creativitatea. Perdele și draperii noi, perne decorative ingenioase (le puteți face chiar la comandă în forme rotunde!), cuverturi, lumânări decorative și aranjamente