Domafon

Îmbrățișează confortul cu DOMAFON!

Să vorbim despre îmbrățișări! Ce e o îmbrățișare? De ce avem nevoie de îmbrățișări? Îmbrățișarea e un refugiu, nevoia de a ne simți ocrotiți, protejați, liniștiți. Ne plac îmbrățișările pentru că ne fac să ne simțim bine. Pentru că ne încarcă cu energie pozitivă, cu optimism, cu încredere.

La fel se întâmplă și când ne simțim confortabil, odihniți, relaxați. E oarecum o plăcere vinovată de a ne dori să ne simțim bine constant. E nevoia de a îmbrățișa confortul! Cel mai simplu mod pentru a ne asigura confortul mult dorit e să acordăm atenție saltelei și accesoriilor pentru dormit. Știți de ce e cel mai simplu? Pentru că petrecem (sau ar trebui să petrecem!) în medie 8 ore din 24 în pat. În cazul celorlalte activități din cursul unei zile șansele de a ne spori confortul sunt mai reduse și datorită faptului că nu avem timpul necesar de a-l resimți.

Somnul e vital organismului nostru. Cu cât ne asigurăm că orele de dormit vor fi o adevărată plăcere și relaxare, cu atât starea noastră de spirit va fi una mai bună. Corpul nostru se va simți bine și fizic, și psihic. Salteaua pe care dormim joacă rolul principal în scena somnului. Informații despre cum e indicat să ne alegem salteaua, care sunt materialele optime din care ar trebuie să fie confecționată, cum trebuie personalizată în funcție de nevoile fiecăruia dintre noi le puteți obține oricând de la DOMAFON. E nevoie cu adevărat de un specialist și bun cunoscător în domeniu nu doar pentru a afla detalii, ci pentru a le putea înțelege. E simplu să analizezi doar prețurile unor modele de saltele și să le cataloghezi din prima „cam scumpe”. Pune întrebări și află de ce unele au anumite prețuri. Încearcă să analizezi avantaje, beneficii, categorii de materiale și structuri. Pune-le pe o listă. Adaugă costuri de logistică și, eventual, marketing. Și fă un calcul. Și apoi întreabă-te dacă somnul tău merită un răsfăț? Și o investiție o dată la 10-15 ani? Răspunsul ți-l vei da singur. Dar nu-l da înainte să aflii informațiile necesare.

Important în toată discuția asta e conștientizarea faptului că odihna e o nevoie a organismului nostru. Că de noi depinde calitatea vieții noastre din foarte multe puncte de vedere, inclusiv din cel al somnului și relaxării noastre zilnice. Că tonusul și starea noastră de bine nu vin de la sine, trebuie să le conturăm noi un mediu propice pentru a le putea obține. Și nu uita că noi, oamenii, iubim îmbrățișările! Alege să îmbrățișezi confortul în fiecare zi!

Detalii și informații utile găsiți oricând pe www.domafon.ro și/sau în showroomul DOMAFON din Timișoara, str. Martir Cernăianu nr. 9.