Domafon

Mai mult stil în viața ta, în 5 pași

Domafon Mai mult stil în viața ta, în 5 pași

DOMAFON te provoacă să concepi un proiect de amenajare interioară care să emane mult stil, în câțiva pași simpli. Acceptă provocarea și alege să îți transformi casa într-un spațiu primitor, degajat, confortabil. Iată la ce ne-am gândit!

1. Intră pe domafon.ro, gândește-te ce anume vrei să schimbi în casa ta și cum ai vrea să fie rezultatul final. Nu uita că dincolo de design și impact vizual, reamenajarea și redecorarea spațiului tău trebuie să îți răspundă și altor nevoi: confort, optimizarea spațiului, organizarea eficientă a pieselor de mobilier, etc. Notează ce schimbări ai decis că vrei să faci și vino în showroom-ul nostru. Te așteptăm pentru o primă discuție, consiliere și construirea unor prime concepte.

2. Încarcă-te cu răbdare, atitudine constructivă și mult entuziasm! Toate aceste elemente te vor ajuta să iei decizii bune și să conturezi un decor așa cum ți l-ai imaginat de la bun început!

3. Acceptă idei, sfaturi și recomandări și încearcă să implementezi împreună cu un specialist proiectul final! Stilul tău propriu se va reflecta în interiorul căminului tău atâta timp cât este bine transmis. Stabilește priorități și alege împreună cu unul din specialiștii DOMAFON, de exemplu, materialele pentru draperii, perdelele, mobilier pentru dormitor (inclusiv saltele, perne, lenjerii de pat, etc), canapele. O a doua părere ajută de cele mai multe ori la îmbunătățirea celei dintâi!

4. Abordează un stil de amenajare care să te reprezinte! Permite-i spațiului tău să respire, să transmită emoții. Nu-l încărca și nici nu-l simplifica mai mult decât e cazul. Accentele de culoare, micile trucuri decorative și elementele cochete te vor ajuta să creezi ambianța perfectă! Creează-ți propriile perne pentru canapea, propriile cuverturi sau fețe de masă. Pentru asta găsești la DOMAFON o varietate de materiale (texturi, culori, imprimeuri) de care să te folosești în cel mai ingenios mod posibil!

5. Nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea materialelor și a obiectelor în care vei investi. Ele au menirea de a fi investiții pe termen mediu și lung și e obligatoriu să fie funcționale, confortabile și estetice întreg intervalul de timp. La DOMAFON vei fi consiliat în așa manieră încât alegerea produselor dorite să răspundă nevoilor tale, iar raportul preț – calitate să îți depășească așteptările.

Fie că alegi să faci schimbări majore în casa ta, fie că e timpul doar pentru mici detalii ce trebuie reîmprospătate, DOMAFON e locul de unde poți aduce întotdeauna mai mult stil în viața ta!