Domafon

Domafon M7 – confort, inovație, accesibilitate

Domafon Domafon M7 – confort, inovație, accesibilitate

Confortul e un criteriu de care majoritatea dintre noi ținem cont. Căutăm vacanțe în locuri confortabile, preferăm ținute vestimentare confortabile și optăm pentru piese de mobilier care să ne asigure confortul dorit.

Confortul transmite o stare de bine. Confortul e un privilegiu pe care toți îl căutăm, e parte din așteptările noastre cotidiene. La Domafon confortul îl regăsim cel mai bine în portofoliu de saltele. Cele mai recente tehnologii cu care sunt echipate saltelele promovate de Domafon garantează confortul optim al corpului nostru. Fie că vorbim de saltele clasice din spumă sau cu arcuri, fie că ne referim la structuri mai noi, complexe, cu arcuri împachetate individual și/sau cu spumă de memorie, saltelele Domafon ne înfățișează o lume în care se armonizează starea de bine, relaxarea, designul și inovativitatea.

Unul din modelele de succes marca Domafon e salteaua cu spumă de memorie M7. Cu un strat de spumă de memorie de formă de 7 cm, salteaua DOMAFON M7 e soluția ideală pentru un somn odihnitor, la un raport calitate/preț excelent. Beneficiul major al utilizării acesteti saltele îl constituie eliberarea presiunii din corp în timpul somnului pentru un confort sporit și o circulație sanguină superioară. Simplu și eficient, fără dureri de spate sau în zona cervicală și fără tulburări de somn!

Dincolo de aceste aspecte relevante pentru sănătatea organismului uman, salteaua DOMAFON M7 e o recomandare și din punct de vedere al designului. Are o grosime totală de 23 cm, din care 7 cm sunt din spumă cu memorie de formă. Acest aspect e relevant pentru echiparea dormitoarelor cu paturi înalte, fie că vorbim de modele clasice, fie că ne referim la paturile moderne, minimaliste sau futuriste. Mai mult, salteaua DOMAFON M7 e echipată cu o husă tratată cu ioni de argint, detașabilă și lavabilă, iar garanția extinsă a produsului e de 10 ani.

Ca informații suplimentare, ar fi util să țineți cont și de faptul că esențial în achiziționarea saltelei optime este o consiliere bună, realizată pe nevoile fiecărui individ în parte. La DOMAFON, considerăm că etapa de consiliere a clienților noștri e o dovadă de respect față de aceștia și față de produsele pe care le promovăm.

Prin urmare, adunăm la un loc toate beneficiile și avantajele de care puteți profita la DOMAFON și, în plus, vă oferim pe toată durata lunii mai promoții la diferite produse. Printre ele, amintim și reducerea de 10% la salteaua din spumă cu memoria formei DOMAFON M7! Un Florar însorit, confortabil și inspirat să aveți!