Domafon

Art Nouveau sau romantism pur?

Domafon Art Nouveau sau romantism pur?

De cele mai multe ori ori, ne lăsăm cuprinși de trendul momentului când alegem piesele de mobilier pentru casa noastră. Ce-i mai nou, mai atractiv ca model și material, mai în vogă. Totuși, când ne planificăm stilul casei și urmăm o linie continuă în amenjarea spațiului, ne place să ne identificăm cu fiecare colț al încăperilor.
În ceea ce privește dormitorul, majoritatea dintre noi urmărim confortul și simplitatea și căutăm soluțiile cele mai oprtune pentru acest spațiu. Dacă ai curajul să visezi mai mult decât la clasicele dormitoare puțin înviorate prin culoare, îți dăm noi o idee: mobilierul din fier forjat. Da, da. Fier forjat în dormitor. Cu câteva piese simple de mobilier creionezi o încăpere Art Nouveau, romantică din cale afară, fără prea mult efort.

Îți propunem câteva modele de paturi, comode, tabureți și măsuțe care să te convingă că romantismul în dormitor e un stil mai mult decât oportun. Fierul forjat are marele avantaj de a degaja prin simplitatea lui un aer elegant, rafinat, liniștitor. Folosește culori neutre pe pereți, pune accente de culoare prin perdele, draperii și/sau lenjerii de pat și adu conceptul de Art Nouveau la tine în dormitor. Vei fi surprins de cât de frumos poate arăta!