Domafon

Canapeaua, o soluție?

Domafon Canapeaua, o soluție?

Cu toții avem în casele noastre cel puțin o canapea. Unii o avem pentru că ne place cum arată, pentru că se potrivește de minune cu restul camerei. Alții o preferăm pentru că avem nevoie de spațiu și de o alternativă de dormit. Și motivele pot continua.
Esențial în această discuție este să găsim argumentele pentru care o canapea poate fi o soluție nu doar de design interior, ci și una de sporire a confortului unui cămin. O canapea nu e doar o piesă de mobilier decorativă. Nu este și nici nu ar trebui să fie. Rolul acesteia este de multă vreme extins și este o alegere din mult mai multe considerente. Canapelele sunt o soluție de eficientizare a spațiului. Sunt mult mai mici decât un colțar (în plus, pot fi concepute și modular) și au beneficiile unui pat cu avantajul suprem de a putea fi strânse. Marea lor majoritate au și spațiu de depozitare.
Varietatea de modele disponibile la DOMAFON vă ajută în identificarea cu ușurință a nevoilor reale pe care le aveți și în adaptarea acestora la un produs care să le întrunească pe toate. Rețineți doar că bunul gust, calitatea materialelor folosite și optimizarea nevoilor noastre sunt elementele cheie în alegerea corectă a unei canapele. Cu alte cuvinte, puteți alege între canapele clasice, canapele ergonomice, modulare sau canapele special create pentru dormit. Mai mult, paleta foarte diversificată de materiale din care poate fi confecționată o canapea e un atu major în alegerea acesteia. O puteți adapta cu ușurință oricărui stil de amenajare și oricăror nevoi secundare, de genul rezistență la murdărie sau ușurință în curățare. Nu mai vorbim de faptul că la DOMAFON vă puteți alege o canapea care să se asorteze perfect cu draperiile sau micile decorațiuni din cameră, dacă asta vă doriți.
Pe scurt, o canapea e cu adevărat un instrument de sporire a confortului într-un cămin câtă vreme e aleasă în funcțiile de nevoile noastre și realizată la standardele de calitate care să ne asigure confortul dorit.
Pentru mai multe detalii și pentru a fi mereu la current cu ofertele și pro motile noastre, vă așteptăm în sowroomul DOMAFON (în Timișoara, str. Martir Cernăianu nr. 6) sau pe www.domafon.ro.