Domafon

Stofe Stil, decor cu stil

Domafon Stofe Stil, decor cu stil

Odată cu sezonul florilor, al soarelui și al timpului frumos, ne lăsăm luați de val și ne trezim implicați în tot felul de proiecte care mai de care mai antrenante și solicitante. O parte din proiectele ce fac parte cu siguranță din această categorie sunt cele de amenajări și de redecorare. Ne dorim spații noi, cu un aer proaspăt, curat și sofisticat deopotrivă.

Ne place să transmitem prin lucrurile noastre bucurie, creativitate, spontaneitate, căldură. Toate luate la un loc pot părea un obiectiv greu de atins și riscant în același timp. Riscăm să transformăm o idee bună într-un haos. Totuși, provocările de natură decorativă sunt pe placul unora. Acelora care iubesc să se joace cu texturi, culori, linii simple sau complicate, forme, stiluri cât mai variate. De la arhitecți și designeri de interior, până la specialiști în recomandarea produselor care îți schimbă într-o clipă atmosfera căminului tău. DOMAFON, e unul din acești specialiști. DOMAFON prezintă garanția unui brand și pune întotdeauna în prim plan calitatea produselor și a serviciilor oferite.

În ceea ce privește segmentul materialelelor de tapițerie, DOMAFON ne provoacă de data aceasta la adoptarea unui stil decorativ vesel, armonios și energizant în același timp: gama de stofe Stil. E îndemnul de a lăsa deoparte monotonia și de a da frâu liber elementelor cu stil, provocărilor vizuale, noilor concepte de amenajare interioară. Amestec de culoare, modele și forme, textură plăcută la atingere, compoziție rezistentă în timp. Atuurile unui material reușit, care îți stârnește o avalanșă de idei creative. Din prima clipă în care vei vedea modelele din gama stofelor Stil vei fi de-a dreptul invadat de idei pentru căminul tău: canapele și fotolii cu un look nou, draperii jucăușe în dormitor sau perne decorative vesele pe terasă! Poți adopta o varietate de stiluri folosindu-te doar de stofele Stil pe care ți le propune DOMAFON. Și dacă te decizi repede, toată luna mai beneficiezi de o reducere de 10% la oricare din modelele de stofă Stil!

Ai mai multe idei și vrei să găsim împreună exact soluția de care ai nevoie? Interiorul tău merită să îți reflecte stilul și personalitatea, așa că te așteptăm cu tot dragul în showroomul nostru din Timișoara, str. Martir Cernăianu nr. 9 sau online, pe www.domafon.ro pentru mai multe informații și detalii.