Domafon

Materiale ignifuge

Domafon Materiale ignifuge

Toate materialele clasice de tapițerie au un mare dezavantaj: se aprind ușor datorită fibrelor din care sunt confecționate, fie că vorbim de fibre naturale (in, bumbac, cânepă, lână și derivatele lor) sau sintetice. Totuși, siguranța noastră nu este un simplu moft, ci e o necesitate. Mai ales când vorbim de amenajarea spațiilor publice. Tocmai pentru a preveni evenimentele neplăcute și a evita adevărate dezastre, materialele de tapițerie pot fi tratate ignifug și devin, în acest fel, nu doar o soluție de design și confort, ci și o variantă de siguranță.

La DOMAFON găsim o întreagă gamă de stofe ignifuge, categoria Stofelor Fire, concepute special pentru segmentul Horeca. Stofele Fire sunt o opțiune ideală pentru tapițarea și/sau retapițarea pieselor de mobilier din spațiile publice: de la cafenele și restaurante, până la săli de spectacole, teatru, operă, cinematografe. La fel de bine, aceste stofe, prin țesătura lor elastică, moale și plăcută atât vizual, cât și la atingere și prin rezistența ridicată la uzură pot fi o recomandare și pentru partea de amenajare a grădinițelor, școlilor și clinicilor medicale. Textura fină cu caracter clasic și gama de culori disponibilă oferă un număr mare de opțiuni decorative.

Cât de important este pentru dumneavoastră siguranța clienților? Cât de mult contează ca localul dumneavoastră să fie, dincolo de un spațiu perfect conturat decorativ, un loc perfect funcțional, eficient și protejat împotriva incendiilor? Fiecare element de amenajare și decorare a unui spațiu are rolul și rostul lui pentru ca întreg procesul să fie unul reușit. De la asigurarea confortului, la impactul vizual plăcut, la funcționalitate, la siguranță. În fond, o asemenea investiție de amenajare a unui spațiu public necesită timp, răbdare, atenție sporită la detalii și mai ales buget ridicat. Prin urmare, investiția trebuie să fie rentabilă și de succes, așadar apectele ei fundamentale nu trebuie neglijate. Din punct de vedere al materialelor pentru tapițerie și nu numai, DOMAFON e un partener de nădejde care vă oferă soluții viabile pentru afacerea dumneavoastră.

Pe www.domafon.ro sau direct în showroomul DOMAFON găsiți întreaga gamă de stofe Fire de unde vă puteți alege modelele care vi se potrivesc. Și multe alte informații, detalii, idei și promoții!