Domafon

Livinguri cu personalitate

Domafon Livinguri cu personalitate

La rubrica dedicată livingurilor veți găsi idei simple, dar eficiente și utile pentru conturarea unui spațiu exact așa cum vi l-ați imaginat. Noi vă propunem niște concepte. Vă oferim și o gamă largă de produse personalizate pentru a contura cât mai bine un living: canapele, fotolii, mobilier, decorațiuni, materiale de tapițerie. Le puteți lua ca atare sau le puteți îmbina în așa manieră încât rezultatul să fie direct proporțional cu dorințele și nevoile dumneavoastră!

Candoare, lumină, relaxare

Un living luminos transmite ideea unui spațiu confortabil, relaxant, primitor. Puteți alege, în funcție de necesitaăți, o canapea modulară, una ergonomică sau una pentru dormit, în nuanțe de alb sau ivoire, aceesorizată cu câteva perne colorate (fucsia, verde, mov, turcoaz). Păstrați linia culorilor și pentru restul detaliilor din cameră: perdele, draperii, covor. Fiți inspirați și optați, în cazul livingurilor luminoase, pentru un mobilier fie alb, fie în nuanțe deschise de lemn (salcâm, frasin, mesteacăn, bambus) și nu supraîncărcați spațiul cu piese de mobilier.

Eleganță și rafinament cu fier forjat

Cu toate că la prima vedere, fierul forjat pare mai degrabă o opțiune pentru exterior decât una pentru interior, designerii pun mare preț pe aducerea fierului forjat depotrivă în living și în dormitor. Liniile simple din fier forjat conturează foarte ușor un spațiu rafinat. Pe www.domafon.ro găsiți multe variante din acest tip de mobilier (scaune și fotolii, mese de dining, măsuțe de cafea, galerii pentru draperii și perdele, etc). Fie că optați pentru un living în culori calde, neutre, fie că alegeți dimpotrivă nuanțe puternice, fierul forjat vă ajută să păstrați linia elegantă a livingului.

Decor nou cu materiale de tapițerie

Redecorează-ți propriul living în câțiva pași simpli și accesibili! Schimbă aspectul propriului cămin folosind materiale de tapițerie. Poți alege culoarea tapiţeriei, textura şi calitatea dorită. Canapeaua și fotoliile vechi recondiţionate pot oferi satisfacţie şi un raport calitate/preţ foarte bun. Pe www.domafon.ro vă sunt prezentate nenumărate variante de materiale de tapițerie. Folosiți aceste materiale nu doar pentru recondiționarea pieselor de mobilier, ci și pentru redecorarea unui perete sau pentru a păstra aceeași linie decorativă în întreaga încăpere (draperii din același material!!!). Jucați-vă cu modelele și texturile propuse și faceți mici schimbări pentru un ambient proaspăt în căminul dumneavoastră!