Domafon

Confort și odihnă cu DOMAFON

Domafon Confort și odihnă cu DOMAFON

Ești exigent când vine vorba de confortul tău? Pui întotdeauna preț pe lucrurile și detaliile care îți asigură relaxarea, un somn odihnitor și o senzație sporită de bine? Foarte bine faci! Înseamnă fie că ne-ai trecut pragul deja, fie că o vei face în curând.

Pentru că noi, întreaga echipă DOMAFON, concepem lumea ce ne înconjoară ca pe un spațiu în care nu ne putem desfășura fără odihnă. Pentru că noi înțelegem odihna și ne dăm silința să transmitem mai departe importanța ei. Odihna organismului nostru e o condiție esențială pentru funcționarea noastră optimă atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Trebuie doar să conștientizăm că produsele și accesoriile pentru dormit își vor spune întotdeauna cuvântul când vine vorba de a ne asigura odihna mult râvnită.
La DOMAFON vă prezentăm un întreg univers al confortului, destinat fiecăruia dintre noi. Un univers sofisticat, amplu, încărcat cu multe detalii și aspecte ce trebuie și merită lămurite. Vă invităm să ne treceți pragul și să ne cunoaștem! Să vedem ce înseamnă pentru fiecare dintre noi un somn bun, relaxarea, odihna! E esențial să înțelegem împreună cum anume putem dobândi aceste lucruri și care sunt cu adevărat detaliile care contează.

La DOMAFON suntem convinși că etapa de consiliere e vitală pentru alegerea produsului final. Când vorbim despre produse pentru odihnă, cum ar fi o saltea, e obligatoriu să conturăm nevoile și așteptările noastre de la acest produs. Prin structura și compoziția ei, salteaua poate asigura confortul suprem al organismului. Singura cerință este să fie aleasă corespunzător. Cu alte cuvinte, ne analizăm comportamentul, activitatea și tabieturile zilnice (de la stilul de a dormi, orar de somn, poziții confortabile, efort, etc.) și găsim variantele de saltele ce pot răspunde în mod realist și eficient nevoilor organismului nostru.

Fiți fără grijă, la DOMAFON există soluții pentru fiecare din noi! Când spuneam că ni se prezintă un întreg univers al confortului, nu exageram deloc. Portofoliul de saltele și accesorii pentru dormit propus de DOMAFON e cât se poate de diversificat și adaptabil: saltele din spumă poliuretanică / ortopedică cu înveliș din spumă cu memorie de diferite dimensiuni sau saltele cu diferite sisteme de arcuri (de la cele clasice până la inovativele sisteme de arcuri împachetate individual) îmbrăcate într-un strat de spumă cu memorie, perne clasice sau cervicale din spumă cu memorie, perne speciale (pentru călătorii, pentru stat la birou, etc) și foarte multe altele. La DOMAFON găsim inclusiv saltele și perne medicale!

Vă așteptăm să ne cunoaștem sau să ne revedem în showroomul nostru din Timișoara, str. Martir Cernăianu nr. 9. Gama întreagă de produse, idei și promoții le găsiți oricând online pe www.domafon.ro.