Domafon

Mobilierul din fier forjat: romantism gotic in dormitor

Domafon Mobilierul din fier forjat: romantism gotic in dormitor

Eleganta si rafinamentul mobilierului din fier forjat fac ca acesta sa se potriveasca in multe stiluri ambientale conferind un aer misterios si luxos. Mestesugul realizarii mobilierului din fier forjat ii da o anume personalitate care epateaza. In functie de model, acestea pot fi clasice sau moderne, romantice sau minimaliste, gotice sau luxuriante, in armonie cu imaginatia si preferintele proprietarului. Finisajul fierului forjat poate fi patinat in diverse nuante, in asortaj cu cromatica ambientala.

Patul reprezinta piesa centrala a fiecarui dormitor. Amenajarea dormitorului tine de bunul gust si stilul fiecarei persoane. Patul din fier forjat este o adevarata opera de arta. Acesta reprezinta o piesa de mobilier valoroasa care se mentine astfel mult timp. Materialul dur ii permite sa reziste de-a lungul vremii, iar eleganta si rafinamentul il plaseaza mereu in tendinte. In functie de fantezia fiecaruia, se poate opta pentru un pat cu sau fara baldachin, continuand cu noptiere si alte piese de mobilier din fier forjat ce urmaresc linia patului si completeaza un design ambiental distins. Un ambient astfel decorat trezeste inspiratia si romantismul in fiecare dintre noi, dormitorul devenind astfel refugiul nostru feeric.

Canapelele, banchetele, mesele si scaunele de fier forjat pot fi folosite si ca mobilier de gradina, in combinatie cu perne de diverse culori. Galeriile pentru perdele si draperii, pot fi simple sau duble, cu capetele cu diverse terminatii. Acestea pot fi nota distinctiva pentru a intregi un peisaj ambiental deosebit.

Utilizand materiale de cea mai buna calitate, atent selectionate si cu o atentie deosebita pentru detalii, mobilierul din forjat prezentat are o durata de viata foarte lunga, pastrandu-si caracteristicile unice.