HomeHomeHome
HomeHomeHome

Timpul tau este pretios, asa ca avem grija de comanda ta si o trimitem spre tine cat mai repede posibil

Echipa Domafon iti vine in ajutor cu idei si recomandari

Indiferent de preferintele estetice, la Domafon gasesti ceva potrivit pentru tine

30 de zile de la cumparare

Pentru oferte şi asistenţă ne gaseşti şi pe

Home
 

De la stofe și plușuri, până la imitație de piele și piele naturală.

În urmă cu ceva vreme, unul dintre cei care ne-au călcat pragul showroom-ului, după ce i-am prezentat câteva dintre cataloagele noastre de materiale, zicea: Aici este „universul tapițeriilor!”. Atunci ne-am dat seama că am reușit să ne atingem unul dintre cele mai importante obiective și ne-am îndeplinit una dintre misiunile noastre. Am creat la Domafon un univers al tapițeriilor, al culorilor și texturilor reunite în lucrări calitative, realizate prin parteneriate cu furnizori de încredere. În alegerea acestora, accentul cade pe confort și stil. Alte elemente care susțin achiziția unui material de la Domafon sunt: atenția oferită de către noi detaliilor și diversitatea.

Oferta de saltele de la Domafon Timisoara. Ani de experienta exprimati prin calitate.

E adevărat, la DOMAFON, cele trei game de saltele promovate garantează implicit calitatea produselor. Dar acest lucru nu e suficient, sau cel puțin nu din perspectiva noastră. E nevoie de informații corecte și relevante pentru ca produsul ales să fie direct proporțional cu nevoile fiecăruia dintre noi. E absolut necesar ca atunci când ne alegem o saltea să avem convingerea că e modelul potrivit pentru odihna perfectă a corpului nostru, că investiția și-a atins scopul. Din acest punct de vedere, serviciile oferite de DOMAFON se ridică la standarul calitativ al întregului brand.

Domafon este dealer-ul exclusiv al saltelelor PERMAFLEX in Timisoara.

Din gama de saltele pe care DOMAFON le recomandă cu încredere clienților săi, am ales să vorbim de conceptul Permaflex. De ce Permaflex? Pentru că la baza acestui concept italian stă un centru de cercetare și dezvoltare a tehnologiilor folosite în conceperea materialelor. Pentru că întotdeauna cea mai bună recomandare e un client mulțumit. Pentru că odihna nu e un simplu moft, e o necesitate. Uneori, vitală.
Permaflex ne permite să alegem pentru salteaua proprie tipul de spumă memory cel mai potrivit nevoilor organismului nostru: Memory Foam, Memory Water Air, Memory Fresh sau Clima, Piuma sau Vegetal.