Domafon

Dormim sau nu?

Domafon Dormim sau nu?

Știți ce înseamnă cu adevărat să dormim? Înseamnă să ne refacem după o zi agitată, să ne relaxăm, să ne odihnim. Momentele de adormire cu dificultate, trezirea devreme sau bruscă, stările de încordare, de tensiune în întreg corpul nu fac parte din procesul de odihnă optim organismului uman.

Pentru a putea dormi bine avem nevoie de o serie de factori: de la liniște și câteva ore bune dedicate exclusiv somnului, până la o saltea bună. Cum ne dăm seama cât de bună e salteaua noastră? Simplu. O saltea bună trebuie să susțină corect corpul în timpul somnului și să-i asigure maximum de confort. Pentru că odihna nu e un simplu moft, e o necesitate.

Saltelele și pernele propuse de DOMAFON asigură un confort excelent și sprijin pentru întregul corp, cu o senzație de fermitate sporită ce permit o circulație sanguină superioară. Vă sunt puse la dispoziție trei game mari de astfel de produse: Tempur, Permaflex și Domafon (gamă proprie de saltele), fiecare cu avantajele și beneficiile specifice. Puteți alege salteaua care vi se potrivește cel mai bine: ortopedică, cu spumă de memorie, cu arcuri și spumă, cu arcuri împachetate individual, etc. Veți fi uimiți de cât de mult a avansat tehnologia în domeniu și de câtă importanță acordă producătorii din domeniu calității somnului!

Nu mai vorbim că dacă ne urmăriți cu atenție puteți prinde zilele de oferte și promoții la perne și saltele. Totul pentru a pune confortul nostru înainte de orice!