TERMENI ŞI CONDIŢII

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
Copyright
Elemente din continutul sitului – elemente de grafica Web, scripturi, baze de date – sunt proprietatea DOMAFON SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul DOMAFON SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de DOMAFON SRL sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@domafon.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

MODALITATI DE PLATA

VA PUNEM LA DISPOZITIE URMATOARELE MODALITATI DE PLATA:
Numerar: plata se face cu numerar in magazinul Domafon din Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 9.

Ramburs: in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

Transfer bancar: livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in contul Domafon SRL.

PLATA ONLINE

Se pot efectua plati online cu cardul debit sau credit (personal sau al firmei).

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre MobilPay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet.

Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:

Numele posesorului de card;
Codul cardului(cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii);
Data expirarii cardului;
Codul CVV (ultimile trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).
Tranzactiile se fac in lei la cursul de schimb al bancii, indiferent de valuta pe care o aveti in cont.

Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul d-voastra.

PROCESAREA COMENZII

Orice comanda se va procesa in felul urmator:

Dupa plasarea comenzii – asteptati un telefon sau un email din partea operatorilor nostrii prin care va vor confirma sau infirma stocul produsului comandat si termenul de livrare.
Datorita lucrarilor de periodice de mentenanta pot aparea discrepante temporare intre baza de date si informatiile preluate de pagina web. Acestea pot include caracteristicile, imaginile si preturile afisate ale produselor. In aceste cazuri rare veti fi contactat de catre personal pentru lamurirea situatiei si refacerea comenzii, comanda initiala fiind considerata nula.
Abia dupa primirea acestor informatii din partea noastra – puteti considera comanda confirmata.
Vom decide la telefon modalitatea de plata si transport.

RETUR DE PRODUSE

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului
Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.
Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica prin telefon, e-mail sau prin prezentarea la sediul Domafon S.R.L. cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Domafon S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 18:00. Va recomandam expedierea prin curier.

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

CONFIDENTIALITATE

DOMAFON S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33626.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Domafon S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.domafon.ro, inregistrarea de comenzi online pentru produsele comercializate prin intermediul magazinului online www.domafon.ro, www.materialetapiterie.ro, www.saltele-somiere.ro activitati comerciale prin intermediul magazinului online www.domafon.ro, www.materialetapiterie.ro, www.saltele-somiere.ro, activitati de promovare a produselor si serviciilor prin intermediul newsletterului saptamanal / lunar, activitati de marketing, de publicitate, de media.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Domafon S.R.L., inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 0022723, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre

Domafon S.R.L., pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Domafon S.R.L., str. Martir Cernaianu nr. 9. jud. Timis, loc. Timisoara, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: – o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; – sa interviti asupra datelor transmise; – sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara – sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Astfel, Domafon S.R.L. poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal/lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Domafon S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.domafon.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Domafon S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: – furnizori de servicii de marketing, – curierat, – servicii de plata / bancare.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica COOKIES

Pe masura ce navigati www.domafon.ro si alte site-uri web, partenerii nostri online in domeniu de advertising pot activa cookie-uri anonime cu scopul de a intelege mai bine preferintele si interesele dumneavoastra in materie de activitati online, reusind astfel sa va optimizeze experienta on-line in materie de publicitate.
Puteti vizita aceasta pagina pentru a opta pentru excluderea din baza de date generata pentru advertising personalizat (asta nu va impedica afisarea reclamelor, doar metoda de sortare a acestora va fi standardizata).