In perioada 14-19 august DOMAFON nu va avea program cu publicul. Comenzile online plasate in aceasta perioada vor fi procesate incepand cu ziua de luni, 21 august.

Revolution Slider Error: Slider with alias ergo not found.
Maybe you mean: 'main'
stofe tapiterie
tapiteri reparatii
mobilier fier forjat
saltele timisoara
baze pentru pat
mobilier tapitat
http://www.domafon.ro/wp-content/uploads/2016/02/mainnav_dormitor.jpg
saltele timisoara

E adevărat, la DOMAFON, cele trei game de saltele promovate garantează implicit calitatea produselor. Dar acest lucru nu e suficient. Sau cel puțin nu din perspectiva noastră. E nevoie de informații corecte și relevante pentru ca produsul ales să fie direct proporțional cu nevoile fiecăruia dintre noi. E absolut necesar ca atunci când ne alegem o saltea să avem convingerea că e modelul potrivit pentru odihna perfectă a corpului nostru, că investiția și-a atins scopul. Din acest punct de vedere, serviciile oferite de DOMAFON se ridică la standarul calitativ al întregului brand. DOMAFON oferă odată cu produsul livrat și consiliere. Vorbim împreună despre nevoile și așteptările tale de la salteaua ta, despre cum îți imaginezi că ar trebui să te simți pe viitoarea ta saltea, despre pozițiile tale de somn.

materiale tapiterie

Funcționalitate, confort și estetica produselor – acestea sunt atuurile ce recomandă DOMAFON ca un partener ideal când vine vorba de amenajarea și decorarea spațiilor. La DOMAFON găsim o varietate de materiale de tapițerie, de la stofe și plușuri, până la imitație de piele și chiar piele naturală. Și pe lângă materiale, găsim și idei de amenajare, sfaturi practice și consiliere pentru ca rezultatul final să reprezinte dorința fiecăruia din noi transpusă în realitate. În linii mari, am putea reține câteva detalii referitoare la textura materialelor de tapițerie. Detalii care să ne ajute, evident, în alegerea celor potrivite pentru modificările decorative ce urmează să le facem.


saltele transport gratuit saltele online saltele ieftine
mobilier hotel
promotii
sponsorizari

BLOG

[laborator_blog_posts row_clear=”1″ carousel_enabled=”1″ css=”.vc_custom_1476284760213{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 0px !important;background-color: #ffffff !important;}” blog_query=”size:6|order_by:date|post_type:,post”]

IA-ŢI AICI VOUCHERUL CADOU DE 5%!

Inscrie-te la Newsletterul nostru si vei primi un voucher cadou in valoare de 5% pe care il poti folosi la prima comanda pe care o faci pe website sau la telefon.

*Completează formularul de mai sus şi confirma-ţi adresa de e-mail. Imediat după confirmare vei primi un e-mail din partea noastră cu un cod de voucher pe care il poţi folosi la prima comandă. Voucher-ul nu este disponibil pentru produse ce beneficiaza deja de reduceri.
partener lyoness